×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Horoscoop 20 t/m 26 december

20.12.2017 -

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?


STEENBOK
Liefde: Geef niet te gemakkelijk toe aan superioriteitsgevoelens. Dat kan tegen u werken. IJdelheid en een overdosis zelfverzekerdheid kunnen uw kijk op de realiteit vertroebelen en dat staat succes en geluk in de weg. Geld: De financiële planeet ontvangt prachtige vooruitzichten, maar daarvoor hebt u wel wat geduld nodig. December heeft uw portemonnee uitgeput, dus nu even pas op de plaats. Gezondheid: Is het een idee om voor de feestdagen nog even op de weegschaal te staan en na de jaarwisseling nog eens te kijken of u van de cijfers gaat schrikken?

RAM
Liefde: U loopt op roze wolken zodra het onweer is weggetrokken. Doe dan een schepje bovenop uw romantische vooruitzichten en u brengt vrede op aarde. Geld: In het spel kunt u een poging wagen. Wint u iets? Laat dan uw geliefde in uw materiële geluk delen. Maar gooi niet te snel al uw kaarten op tafel. Gezondheid: Haal voor het kerstdiner ook oregano in huis. Die groene blaadjes bevatten antioxidanten, neutraliseren schadelijke stoffen en beschermen tegen ziektes.

STIER
Liefde: Let goed op aan wie u wat vertelt en klets niet plotsklaps uw mond voorbij na een paar glazen wijn. Dat kan sommige verhoudingen onnodig op het spel zetten. Geld: Bewaar kostbaarheden op een veilige plek en vergeet niet uw auto af te sluiten. Verlies van belangrijke documenten kan ernstige gevolgen hebben. Gezondheid: Kerststress gaat snel voorbij als u zich voorneemt zich niet op te winden of te ergeren. Dan valt het allemaal best mee. Tolerantie is beter.

TWEELINGEN
Liefde: Als u geeft, zult u ook ontvangen. Op liefdesgebied is dat nu bijzonder actueel. Laat u niet verleiden tot jaloezie of rivaliteit. Daar schiet u uiteindelijk niets mee op. Geld: Maak van de vrije dagen gebruik om concrete plannen te maken voor het begin van het nieuwe jaar. In februari en maart merkt u het effect. Gezondheid: Roekeloosheid is nooit wenselijk, maar in deze drukke dagen is het goed om extra op te letten. Uw gezondheid gaat bergopwaarts.

KREEFT
Liefde: Als u behoefte hebt aan verandering is het goed om daar nog even mee te wachten. Stel vast wat u wilt en laat het goede op u af komen zonder druk uit te oefenen. Geld: Maak gebruik van uw gevoel voor humor en uw charme om onderhandelingen naar uw hand te zetten. Een compromis is altijd beter dan koppig uw wil door te drijven. Gezondheid: Glimlach en wees blij met wat u hebt. Uw kracht kan mensen in uw nabijheid beschermen. Daar wordt u zelf ook beter van.

LEEUW
Liefde: Diep in uw hart hebt u het gevoel dat u verantwoordelijk bent voor de opoffering die uw geliefde zich voor u getroost.  U hebt het verdiend, dus sta er niet te lang bij stil. Geld: Niets van waarde komt tot u zonder inspanning. Laat uw geluk niet wegsijpelen door luiheid of onachtzaamheid. Gezondheid: Niet alles in het leven is even leuk, maar de donkere wolken die u zorgen gaven, trekken weg. Houd de moed erin en houd vol tot de zon weer gaat schijnen.

MAAGD
Liefde: In de liefde bereikt u het walhalla als u in staat bent uw ego opzij te schuiven en uw ogen te openen voor de wensen van uw partner. Dan vliegen de vlinders weer in uw buik. Geld: U bent een individualist en dat houdt in dat u uw eigen boontjes moet doppen. De oplossing voor een probleem is diep nadenken en de boodschap duidelijk overbrengen. Gezondheid: Emotionele blokkades verdwijnen omdat uw gevoel van veiligheid toeneemt en u uw gevoelens kunt blootgeven.

WEEGSCHAAL
Liefde: Samenzijn met familie en vrienden levert brandstof voor persoonlijke groei. U kunt onverwachte hulp krijgen die uw verantwoordelijkheden lichter maakt. Geld: Materiële rijkdom is opwindend en u toont uw liefde met cadeautjes, maar ontvangt ze ook, waardoor u zich onmetelijk bemind voelt. Gezondheid: De komende tijd zult u enkele beslissingen moeten nemen wat betreft uw gezondheid, waarbij u zich gaat richten op wat werkelijk belangrijk voor u is.

SCHORPIOEN
Liefde: U bent zich bewust van een speciale band met iemand en in die relatie zijn het de nuances die het ’m doen. Daarmee schept u de harmonie die nodig is. Geld: U bent voor sommigen een rolmodel. Leef u in die rol in en handel ernaar. Dat imago past bij u. Luister niet naar stemmen in uw hoofd die u weghouden van uw doel. Gezondheid: Met uw krachtige libido is helemaal niets mis, integendeel, maar houd het toch maar een beetje binnen de perken.

BOOGSCHUTTER
Liefde: Zeg ja tegen de kansen die u worden geboden in de liefde en nee tegen alles waarvan uw intuïtie u vertelt dat u er niet op moet ingaan. Rechtdoorzee is de beste aanpak. Geld: Het is tijd voor actie om uw geluk te beproeven. Iemand is eropuit om u pootje te lichten, maar dat gebeurt niet als u dat krachtig afweert. Gezondheid: Als u rustig op uw krent blijft zitten weet u zeker dat er niets aan uw conditie zal veranderen. Maak nu nieuwe voornemens.

WATERMAN
Liefde: Vriendschap lijkt vaak belangrijker dan liefde, of u verwart ze met elkaar. Dat kan voor intimi misleidend zijn. Uw signalen kunnen wel wat helderheid gebruiken. Geld: U staat voor een belangrijke doorbraak in uw leven. Het gaat u lukken als u zich concentreert op wat u kunt geven wat goed voor uzelf én voor anderen is. Gezondheid: Als uw energiepeil hoog is, kan bijna alles worden bereikt. Een verantwoord dagelijks menu helpt uw gezondheid een handje.

VISSEN
Liefde: Laat u van een kwestie in de liefde niet te snel afleiden. U weet zelf het beste wat goed voor u is en houd u daar strikt aan. Laat u niet door anderen ompraten. Geld: U staat er nu alleen voor als u een specifieke wens wilt laten uitkomen. U beschikt over voldoende talenten en capaciteiten om het voor elkaar te krijgen. Doorzetten! Gezondheid: Kijk goed uit als u wandelt of rijdt, daardoor voorkomt u een onfortuinlijke gebeurtenis. En pas op met die kaarsen!