Horoscoop 17 t/m 23 januari

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto?

STEENBOK
Liefde: Er is wat heisa aan het liefdesfront. Is er iemand bezig tweespalt tussen u en uw partner te veroorzaken? Dan is de oorzaak waarschijnlijk jaloezie. Gooi geen olie op het vuur, maar reageer kalm en beheerst. Geld: Ga verder met een plan of een project waar u veel van verwacht. Accepteer geen negatieve energie. Bepaal uw strategie en maak een strak stappenplan dat u nauwgezet blijft volgen. Gezondheid: Als uw maag of longen opspelen is het aan te bevelen toch even langs de dokter te gaan om het snel en effectief te verhelpen. Ga ook uw voedingspatroon na.

RAM
Liefde: Als u wilt dat er een wens in vervulling gaat, hoeft u alleen te doen wat uw hart u ingeeft. Verstand op nul en volg uw emotionele richtingaanwijzer.  Geld: Uw financiële planeet trekt vooruit als u nu knopen doorhakt en kiest voor een langetermijnperspectief op een verbetering van uw positie. Gezondheid: Denk uitsluitend aan alle leuke dingen die u gaat doen. Geen tijd voor muizenissen. Maak grootse plannen, want die fantasie geeft u energie en levenslust.

STIER
Liefde: U wordt verwend en dat werd tijd ook. U hoeft niet bescheiden te zijn, want u hebt genoeg gedoe achter de rug. U bent de schepper van uw eigen geluk. Geld: Deze week is ongunstig voor nieuwe avonturen. Ga niet impulsief te werk, maar werk door op de ingeslagen weg. Later worden de vooruitzichten gunstiger. Gezondheid: Neem het ervan, smikkel van dat dineetje en laat het kaarslicht in uw ogen glanzen. Die intimiteit geeft rust en de geborgenheid die u nodig hebt.

TWEELINGEN
Liefde: Er is voor u geduimd opdat het beter met u gaat en dat heeft geholpen. U ontdekt dat wanneer u straalt, en de juiste signalen afgeeft, er heftig op kan worden gereageerd. Geld: U hebt uw lesje geleerd en past die ervaring nu toe met positieve gevolgen. Niet meteen overmoedig worden, maar doe kalm aan. Gezondheid: Dit is een kwetsbare periode, dus pas op voor oververmoeidheid. Een hoog energiepeil is de beste preventie tegen ziektes. Zorg voor rustmomenten.

KREEFT
Liefde: Het kost moeite om te vertrouwen, maar in het hart van uw lief is alleen plaats is voor u. Ook als het nog stroef gaat, mag u verwachten dat de hemel straks openbreekt. Geld: Denk aan de belangen van anderen. Als u geeft zult u ontvangen en delen brengt voorspoed. Ga na hoe u kunt helpen zonder er zelf beter van te worden. Gezondheid: Uw gezondheid is verbeterd als u zich aan uw regime hebt gehouden. Houd uw neiging in toom om u aan het goede leven te laven.

LEEUW
Liefde: U bent bang dat het scheef kan gaan, maar als u uw handen aan het roer houdt, blijft u prima op koers. Begraaf uw twijfel en geloof in uzelf. Geld: Uw plannen zijn prachtig en u oogst waardering van anderen, zolang het niet alleen bij plannen blijft. U hebt genoeg tussenstations achter de rug. Gezondheid: Lusteloosheid is op te vangen door wandelingen te maken en dan niet te denken dat het zonde van uw tijd is. Het is de beste investering in uw conditie.

MAAGD
Liefde: Iemand heeft een oogje op u, maar of u daar iets mee doet is de vraag. Niet te snel op de avances ingaan is het devies. Leuk voor uw ego, maar dat is geen goede reden.  Geld: U vergt het beste van uzelf en van anderen. Dat werpt vruchten af. Alleen zult u even op de beloning moeten wachten. Blijf voorzichtig met grote uitgaven. Gezondheid: Met ademhalingsoefeningen laat u zich niet van uw stuk brengen. Met deze simpele techniek krijgt u alles voor elkaar.

WEEGSCHAAL
Liefde: Een probleem wordt opgelost. Wat een opluchting. Als er nog wat achterblijft is het tijd dat aan te pakken. Dat gaat gemakkelijk als u afstand neemt. Geld: Het is goed om te reorganiseren. Sla een financieel aanbod niet af omdat u geen schuld wilt maken. U bent straks prima in staat die weer af te lossen. Gezondheid: Emotionele harmonie is een voorwaarde om uw gezondheid op peil te houden. Trek u terug van een slagveld in uw gevoelsleven en geef u over.

SCHORPIOEN
Liefde: Ontvoer een geliefde en vier de liefde zoals u dat nog niet eerder hebt gedaan. Dat is een impuls om de vlam aan te wakkeren als die nog een beetje flakkert. Geld: Nieuwe kansen scheppen doet u door uw netwerk uit te breiden. Praat met de mensen die u een tijd niet hebt gezien, bezoek bijeenkomsten en seminars. Gezondheid: Dit is een geschikte week om gewicht te verliezen door halve porties te eten en te letten op de calorieën. Ze staan op het etiket.

BOOGSCHUTTER
Liefde: Klem zitten tussen twee geliefden is geen situatie waar u uiteindelijk iets mee opschiet. Eten van verschillende walletjes pakt verkeerd uit. Luister naar een advies. Geld: Kijk niet de andere kant op als iemand u iets interessants vertelt. Het kan een nieuwe ervaring voor u betekenen. Gezondheid: U kunt last krijgen met uw huid. Boogschutters die al lang van plan zijn wat aan hun conditie te doen, zullen daar eindelijk de wilskracht voor vinden.

WATERMAN
Liefde: Om aan verwarring te ontsnappen pakt u een probleem snel bij de kop en ontrafelt het tot de oplossing zich opeens aan u openbaart. Geld: Als u voor de vraag staat of u geld voor een bepaald doel moet uitgeven, luister dan naar uw intuïtie. Uw gevoel geeft de juiste richting aan. Gezondheid: Maak u hoofd leeg door te ontspannen op een manier die bij u past. Sauna is prima. Hardlopen ook. Het begin is moeilijk, maar als u doorzet bespeurt u de voordelen.

VISSEN
Liefde: Gooi eruit wat u dwars zit. U bent oprecht genoeg om serieus over te komen. U merkt dan dat een euvel snel uit de wereld wordt geholpen. Geld: Vertel anderen over uw plannen en u krijgt de hulp die u nodig hebt. Dat sterkt uw zelfvertrouwen en zo herwint u de status waar u recht op hebt. Gezondheid: Vijgen, fruit en groenten met een hoog watergehalte brengen uw gezondheid op het peil dat u verlangt. Matigheid zorgt zelfs voor een kleine gewichtsafname.