×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Honderden mensen bij uitvaart Ivana Smit

Honderden mensen bij uitvaart Ivana Smit
30.12.2017 -

Vele honderden familieleden, vrienden en bekenden woonden zaterdagmiddag in Roermond de uitvaartplechtigheid bij van het Nederlandse fotomodel Ivana Smit. Ze werden toegesproken door onder anderen haar broer, een vriendin, twee ooms en een tante van Ivana.


Voor het zalencomplex Forum, waar de plechtigheid plaatshad, vormden enkele honderden mannen een erehaag. De achttienjarige Smit overleed op 7 december na een val van een balkon in de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur. Haar dood is volgens de nabestaanden omgeven met vraagtekens. De familie heeft geen vertrouwen in de Maleisische politie. Het Nederlandse Openbaar Ministerie stelt een oriënterend onderzoek in naar de dood van Ivana.

Ivana was na een avondje stappen beland in het appartement van een Amerikaans zakenman en diens echtgenote. Daar viel zij vanaf het balkon op de twintigste verdieping naar beneden. Volgens de familie is er sprake van een misdrijf.