×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Honderden brengen Koos Alberts laatste groet

Honderden brengen Koos Alberts laatste groet
4.10.2018 -

Honderden fans van Koos Alberts zijn donderdagavond naar Leusden (Utrecht) gekomen om afscheid te nemen van de volkszanger, die vorige week op 71-jarige leeftijd overleed. 'Er staat een hele lange rij', vertelt Leo Lukassen, die decennialang de manager van de artiest was. Terwijl een constante stroom mensen langs de kist loopt, groeit een bloemenzee in crematorium Amersfoort.


'Alle standaarden voor bloemen zijn binnen al vol', zegt Lukassen (73). Hij schat dat in het eerste halfuur zo'n driehonderd mensen de laatste eer bewezen aan de zanger van het levenslied. Er zullen er nog honderden volgen.

Koos Alberts, echte naam Koos Krommenhoek, wordt vrijdag in besloten kring gecremeerd. De zanger uit de Jordaan was beroemd om hits als 'Ik verscheurde je foto' en 'Eenmaal kom je terug'.