×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hond bijt dochtertje Robert Schoemacher in gezicht

Hond bijt dochtertje Robert Schoemacher in gezicht
26.02.2017 -

Livia, het 9-jarige dochtertje van Robert en Claudia Schoemacher werd bij een vriendinnetje thuis in het gezicht gebeten door een hond. Grote schrik bij de cosmetisch arts toen hij dat hoorde.


‘Mijn kleine liefde is bij een vriendinnetje thuis aangevallen door een hond. We waren daar zelf niet aanwezig. Op de foto kun je het litteken zien naast haar linkeroog. Livia heeft zelf een lieve, grote hond en heeft daardoor geen angst voor honden en vertrouwt ze snel, ook al hebben we haar daar vaak voor gewaarschuwd,’ schrijft Robert bij een foto van zijn dochter op Instagram. ‘Livia heeft enorm geluk gehad. Haar oog is intact en de wond is klein. Ik moet niet denken aan de schade die deze hond bij haar mooie gezicht had kunnen aanrichten. Ouders, alsjeblieft let op: laat je kind nooit te dicht bij vreemde honden.’