×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hollywood feliciteert jarige Barack Obama

4.08.2018 -

De voormalige Amerikaanse president Barack Obama viert zaterdag zijn verjaardag en dat is in Hollywood niet onopgemerkt gebleven. Veel sterren feliciteren de voorganger van Donald Trump via Twitter. Vele laten blijken meer met de voormalige dan met de huidige president op te hebben.


John Legend feliciteert Obama vanuit Indonesië. 'Happy ObamaDay. Wij toasten vanuit Indonesië (waar hij een aantal jaren heeft gewoond) op onze president.' Ellen DeGeneres vroeg Obama of hij nog tijd heeft. 'Hartelijk gefeliciteerd, Barack Obama. Heb je het druk? Wij kunnen nog wel wat hulp gebruiken', aldus de talkshowhost.

Ook acteurs Laverne Cox en Alyssa Milano feliciteren de oud-president met zijn verjaardag. Milano grijpt de gelegenheid aan om aandacht te vragen voor de actiegroep Nora Now, die een petitie tegen de machtige wapenlobbyclub NRA organiseert. 'Fijne verjaardag, president Obama. Ik vier ObamaDay door handtekeningen voor Nora Now te verzamelen', schrijft de actrice.