×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hilary Swank stiekem getrouwd

22.08.2018 -

Afgelopen weekend is Hilary Swank getrouwd met haar vriend Philip Schneider, met wie ze twee jaar samen is. De ceremonie, die in het geheim plaatsvond, werd gehouden in het plaatsje Carmel in Californië.


'Het was tijdloos, ik kan het op geen andere manier omschrijven. Ik werd overdonderd door dankbaarheid dat ik de man van mijn dromen mag trouwen en dat de mensen die ons dierbaar zijn erbij waren. Het was een droom die uitkwam,' aldus Hilary, zo vertelt ze in Vogue.

De actrice werd naar het altaar begeleid door haar vader, voor wie ze een paar jaar geleden een break van haar acteerwerk nam om hem te helpen herstellen van een longtransplantatie. Swank droeg een bruidsjurk van de bekende Libanese mode-ontwerper Elie Saab, die gemaakt was van kant, chiffon zijde en organza zijde. De sluier werd gemaakt van 6 meter stof en de werkjes op de jurk zelf namen 70 uur werk in beslag. Dat was slechts de helft van de manuren die in de gehele jurk zaten: 150 uur.

Het huwelijksaanzoek van Philip was volgens Hilary erg romantisch: 'We waren aan het wandelen in de bergen, toen hij bij een waterval op zijn knieën voor me ging. Hij had ervoor gezorgd dat mijn honden er ook getuige van waren!'

Het is het tweede huwelijk van de Oscarwinnares. Van 1997 tot 2007 was ze getrouwd met Chad Lowe.