×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hilary Duff vindt huiswerk van 7-jarige zoon knap lastig

Hilary Duff vindt huiswerk van 7-jarige zoon knap lastig
20.10.2019 -

Het is maar de vraag hoe lang Luca, de 7-jarige zoon van Hilary Duff, bij zijn moeder kan aankloppen als hij hulp nodig heeft met zijn huiswerk. De 32-jarige Hilary vindt het lesmateriaal van haar zoon namelijk taaie stof, zo onthult ze op Instagram. Bij het bericht heeft Hilary een foto van zichzelf met haar zoon geplaatst, waarop ze verward in de camera kijken.


‘Huiswerk is ook in groep vier al niet niks. Ik ging zelf vanaf groep vijf niet meer naar een ‘echte’ school,’ schrijft de actrice. Hilary brak al op jonge leeftijd door. Zo speelde ze als 10-jarig meisje in de film Casper meets Wendy en vertolkte ze tussen 2001 en 2004 de hoofdrol in Lizzie McGuire. Die rol gaat Hilary voor Disney+ opnieuw op zich nemen.

Die vroege doorbraak breekt Hilary nu op rondom het huiswerk van haar zoon. ‘Ik krab me nu al regelmatig achter de oren bij dit huiswerk en ben doodsbang voor volgend jaar!’