×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hilary Duff in verwachting van tweede kind

8.06.2018 -

Hilary Duff is zwanger van haar tweede kind, een dochter. De zangeres en actrice maakte het blijde nieuws vrijdag bekend via Instagram bij een foto waarop haar babybuik duidelijk te zien is.


'Raad eens jongens! Matthew Koma en ik hebben een klein prinsesje gemaakt', schreef Hilary bij het kiekje waarop ze een kus krijgt van haar vriend. Het dertigjarige voormalige tieneridool liet ook weten zij dat en Matthew 'niet blijer kunnen zijn'.

Matthew deelde dezelfde foto via Instagram en voorspelde dat zijn dochter 'net zo mooi en lief als haar moeder' wordt. 'Een nieuw ongelooflijk hoofdstuk begint.'

Voor de 31-jarige singer-songwriter is het zijn eerste kind. Hilary heeft al een zesjarige zoon, Luca, uit haar huwelijk met Mike Comrie. Met hem was ze van 2010 tot 2016 getrouwd. Sinds vorig jaar januari is Hilary gelukkig met Matthew.