Het succes van Patty Brard

Ze durft het niet hardop te zeggen, uit angst dat het dan om zal slaan, maar 2008 lijkt een echt geluksjaar te worden voor Patty Brard. Niet voor niets wordt ze in de kantoren van SBS6 inmiddels koningin Midas genoemd.

Alles wat Patty afgelopen seizoen heeft aangepakt, is een groot succesgeworden. Niet voor niets heeft de zender grote plannen met haar. “Ikzit lekker in mijn vel en daardoor kan ik nu meer dan ooit van allesgenieten”, vertelt de diva aan Weekend. “Ik heb een tijd lang keihardmoeten werken, omdat ik geen geld meer had. Ik leefde toen om te werkenen genieten was er absoluut niet bij”.

Ook privé heeft Patty roerige tijden gekend, maar door haar relatie metAntoine is ook daar een einde aan gekomen. “Nu lijkt alles op z’nplaats te zijn gevallen. Thuis gaat het lekker en zakelijk ook. Endaardoor merk ik nu dat je ook kunt genieten van je succes. Eenvakantie is nog leuker na een supergoed tv-seizoen.”

De presentatrice staat ook de komende tijd achter de desk bijShownieuws. Daarbij heeft SBS iets anders voor haar in petto.“Natuurlijk ga ik door met Shownieuws. Ik vind dat nog elke daghartstikke leuk om te doen. Maar er komt ook wat nieuws aan.”

Lees het hele interview met Patty Brard over onder meer haar liefde voor Antoine in de Weekend van deze week, die vanaf woensdag in de winkels ligt.