×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Het struisvogel avontuur van Geer

17.01.2018 -

Eerder kwam de foto online waarop Gerard Joling te zien is terwijl hij op een struisvogel zit. 'Dierenmishandeling!', riepen velen. Nu is in de vlog van de goedlachse zanger te zien dat het werkelijke verhaal toch nét iets anders in elkaar zit.


'Wij hebben nooit geloofd dat je op een struisvogel kon zitten. Maar het schijnt hier toch te kunnen. Het kan tot 200 kilo en dat weeg ik nog niet dus het is ook geen dierenmishandeling want ze zijn er op getrained. Het is toch enig, ik laat me verrassen!', ligt Geer zijn keuze toe.

Wat volgt is een rits hilarische beelden. Want zo'n volwassen man op een struisvogel blijft toch een beetje een raar gezicht…