Het lachen vergaat Gerard steeds meer

Gerard Joling mag dan door Radio 10 zijn uitgeroepen tot de man met de meest aanstekelijke lach, het lachen vergaat de zanger steeds meer. Met name door de manier waarop er in ons land met ouderen wordt omgegaan en het gedram in de politiek over uitgeprocedeerde asielzoekers.

Gerard Joling is uiteraard heel trots op het feit dat hij door Radio 10 wordt genoemd als de man met de meest aanstekelijke lach. ’Alleen die lach lukt niet altijd! Ik blijf er op hameren dat de ouderen in ons land steeds meer 2e rang burgers worden. Ik kan het haast niet geloven dat weer de gepensioneerde moeten inleveren. Waar is het fatsoen van de regering? En dan te bedenken dat er miljarden naar het buitenland gaan. Daar is dit land altijd al goed in geweest. Eerst zorgen voor anderen en dan zijn wij aan de beurt, alleen dan is er niets meer,’zegt de zanger op zijn eigen website.

Hij vervolgt: ‘Verder word ik doodziek van dat gedram in de politiek over uitgeprocedeerde asielzoekers. Uitgeprocedeerd betekend dat er geen recht op toegang tot Nederland is. Zelf niet bij herhaaldelijk verzoek. Deze hele rechtsgang heeft parlementaire goedkeuring. Wat is dat voor gedram om daar telkens weer uitzondering op te willen maken? Zet dan alle deuren maar wagenwijd open! Dan zijn wij eindelijk verlost van die nare politieke spelletjes. Er heerst uitdrukkelijk altijd de hete discussie of uitgeprocedeerde asielzoekers wel of geen bed, bad en brood geboden moet worden. Zullen wij eerst eens kijken wie van de legale Nederlands en met name ouderen een bed, bad en brood nodig hebben? Er zijn inmiddels ouderen genoeg zonder!!! Pffff…’