×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Het gaat weer wat beter met Jan Smit

3.10.2016 -

Jan Smit heeft 60 uur plat gelegen door een hersenschudding, maar mag nu weer uit bed komen. De zanger meldt dat het de goede kant op gaat.


Op Twitter plaatste hij een bericht waarin stond: 'Net bezoek gehad van mijn huisarts. Na 60 uur plat te hebben gelegen mag ik weer gaan wandelen! Mijn duizeligheid is inmiddels verdwenen, dus het gaat weer de goede kant op.'

De 30-jarige Jan gleed vrijdagavond thuis in Volendam uit op de trap. Hij liep daarbij een hersenschudding op en moest van zijn huisarts het hele weekend platliggen. Zijn manager Aloys Buys zei dat Jan barstte van de hoofdpijn. 

Jan moest zijn concert zaterdag in Kerkrade afzeggen. De Volendamse zanger is bezig met zijn Elfstedenconcerten. Deze houdt hij vanwege zijn 20-jarig jubileum als zanger. De verwachting is dat Jan komende week weer hersteld is.