Placeholder

‘Het gaat Amber Heard alleen maar om geld’

Amber Heard eist een langdurig straatverbod tegen Johnny Depp puur omdat dit haar kansen op een flinke financiële vergoeding tijdens de scheidingsprocedure vergroot. Dat beweren mensen rondom Johnny.

Amber ontkent ondertussen de beschuldigingen. Ze heeft, voordat ze naar buiten trad met de beschuldigingen van mishandeling, contact opgenomen met Depps advocaat. De dertigjarige actrice wilde buiten het oog van de camera om tot een overeenkomst komen en eiste tijdelijke partneralimentatie (50.000 dollar, oftewel 44.000 euro, per maand), een Range Rover, de sleutel van hun penthouse in Los Angeles, 100.000 dollar (88.000 euro) om haar juridische kosten te kunnen dekken en nog eens 25.000 dollar (22.000 euro) voor andere personele kosten.

Volgens vrienden van Depp duidt dit erop dat Heard alleen maar uit is op geld. Omdat Johnny niet akkoord ging met de eisen, maakte Amber kort daarna bekend dat ze tijdens hun vijftien maanden durende huwelijk meerdere keren is mishandeld door de Pirates of the Caribbean-ster. Aanstaande vrijdag is de hoorzitting over het aangevraagde straatverbod. Mocht Amber dit toegekend krijgen, dan vergroot dit aanzienlijk haar kans op partneralimentatie.

Heard ontkent ondertussen tegenover TMZ dat ze achter Johnny's geld aanzit. De blondine zegt dat het echt om haar veiligheid te doen is. Haar advocaat zegt bovendien dat de eerder gestelde eisen van Amber heel gangbaar zijn en dat ze slechts bedoeld zijn om te voorzien in haar onderhoud. Mocht de rechter partneralimentatie toekennen, dan krijgt Amber dat maximaal dertig maanden, vanwege de kortstondige duur van hun verbintenis.