×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Het duo ‘Twenty 4 Seven’ is een stel

6.10.2017 -

Twenty 4 Seven, de danceact die in de jaren 90 Top 40-hits scoorde en in 1994 de Conamus Exportprijs in de wacht sleepte, is officieel meer geworden dan alleen een ‘act’. Het duo bestaande uit rapper Stacey Seedorf (Stay-C) en zangeres Lianne van Groen (Li-Ann) blijkt al een tijdje meer te ondehouden dan alleen een werkrelatie.


Gisteren verraste het stel iedereen met een romantische foto waarop ze zoenend te zien zijn. De twee staan namelijk al jaren samen op het podium en hielden het altijd bij een serieuze werkrelatie: ‘We draaiden al heel lang om elkaar heen maar door allerlei redenen kon het gewoon niet. Nu was eindelijk de situatie ernaar en was het niet meer te voorkomen,’ zegt een dolgelukkige Stay-C over het nieuws in een ochtendkrant.

 

. Totally in love

Een bericht gedeeld door Li-Ann (@liannvangroen) op

Het regent in ieder geval felicitatie op de pagina’s van de twee. Vooral de klassieker ‘Is it love’ zal voortaan met veel plezier te horen worden gebracht door het stel.