×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Heleen van Royen wil Sexdagboekfilm maken

28.06.2018 -

Heleen van Royen is in gesprek over de ontwikkeling van een Sexdagboekfilm.


'Ik ben bezig met andere projecten, maar dat zijn geen boeken. Er komt misschien een Sexdagboekfilm. Daar zijn we over aan het praten', vertelde ze. Het zal volgens haar geen letterlijke verfilming worden van haar recente boek. 'We geven een andere invulling aan de film. Het zal gaan over een schrijfster die een sexdagboek moet schrijven', zei Heleen in de ochtendshow op Radio 10.

Heleen van Royen presenteerde begin juni haar nieuwe werk Sexdagboek. Zij hield een jaar lang bij wat zij en haar vriend in bed allemaal uitspookten en beschrijft dat expliciet in haar boek. Eerdere boeken van Heleen van Royen zijn ook verfilmd, waaronder De gelukkige huisvrouw en De ontsnapping. Haar boek De mannentester vormde de basis voor een dramaserie.