Heidi Klum zet huis te koop

Heidi Klum wil haar huis in het rijke district Brentwood in Los Angeles verkopen. De vraagprijs bedraagt 25 miljoen dollar, ruim 15,3 miljoen euro. De woning van de Project Catwalk-ster telt acht slaapkamers en een woonoppervlakte van ruim 1100 vierkante meter. De badkamers zijn ingericht in Italiaanse stijl.

Het landgoed is volledig gerenoveerd. Het is een veilige haven voor het Duitse fotomodel en haar vier kinderen. Buiten is een rozentuin en zijn er fonteinen een koivijver, een luxe zwembad en een putting green. Voor de kinderen is er een speelhuisje, een glijbaan en een verborgen tuin.

Het jurylid van America's Got Talent heeft vanuit haar woning uitzicht over de oceaan. Ze zegt dat dit haar zo aantrok. ''Soms zit ik in de tuin en geniet ik van mijn koffie. Als ik dan over de Stille Oceaan uitkijk, voelt het echt als een deel van de hemel'', vertelt de 41-jarige Klum op de website Heidi Klum Estate.

Klum kocht het onroerend goed in 2010 voor ruim 10,2 miljoen euro met haar toenmalige man Seal. ''We hebben zes maanden hard gewerkt om elk raam te vervangen en alles op te knappen zoals het prachtige houtwerk, de apparatuur en de droomkasten'', vertelt het supermodel en de zakenvrouw. ''We hebben een werkelijk schitterende badkamer gebouwd met uitzicht over de oceaan. Toen we klaar waren met de verbouwing, was het huis net zo prachtig als de omgeving.''