×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Heidi Klum pakt weer uit voor Halloween

Heidi Klum pakt weer uit voor Halloween
1.11.2018 -

Heidi Klum heeft weer flink werk gemaakt van haar Halloweenoutfit. Het model postte woensdag een reeks filmpjes op Instagram waarin ze langzaam veranderde in oger Fiona. Vriend Tom Kaulit transformeerde tot Fiona's echtgenoot Shrek.


Voor de verkleedpartij kregen Heidi en Tom verschillende protheses aangemeten en werden ze uiteraard volledig groen gekleurd en voorzien van kleine hoorntjes. De twee poseerden halverwege, toen hun gezichten nog min of meer herkenbaar waren onder de ogermaskers, voor een selfie.

Heidi's Halloweenkostuums zijn legendarisch. De Duitse geeft al bijna twintig jaar een groot feest rond de griezelfeestdag, en baarde vaak opzien met haar outfits. Eerder deze week deelde ze wat foto's van haar eerdere kostuum. Ze verkleedde zich ooit als Jessica Rabbit, een megavlinder, een ontveld menselijk lichaam en een bejaarde versie van zichzelf. Vorig jaar vierde ze Halloween als de weerwolf waar Michael Jackson in verandert in de clip van Thriller.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Heidi Klum (@heidiklum) op