Heidi Klum en Seal trouwen elk jaar opnieuw

Heidi Klum (36) en Seal (47) pakken elke gelegenheid aan om een feestje te geven. Zo trouwt het liefdeskoppel elk jaar op hun trouwdag opnieuw. Dit jaar zeggen het topmodel en de zanger voor de 5e keer ‘I do’.

Het stel is nu 5 jaar getrouwd en ook dit jaar hebben de tortelduifjes weer flink uitgepakt. Elk jaar is hun trouwdag weer een waar verkleedspektakel met een thema. De twee kozen dit jaar voor het toepasselijke thema: bruid en bruidegom. De ceremonie vond plaats op een privéstrand in Mexico en het feest werd gehouden in hun vakantiehuis.

“Het is een gezellig familiemoment. Zo blijven we herinneren waarom we getrouwd zijn. Het heel speciaal voor ons. Onze kinderen zijn er helemaal aan gewend. ‘Papa en mama houden van elkaar dus trouwen ze elk jaar!’”, vertelt de blondine. Ook Seal vindt hun traditie een heel bijzonder. “Elk jaar trouwen Heidi en ik opnieuw. Het is een geweldig feest, ook al duurt de ceremonie maar een uur. We zitten met ons gezin, vrienden en familie op het strand en lezen elkaar geloftes voor. Dat is een speciaal moment voor ons”, zegt de zanger.

Heidi en Seal stapten in 2005 voor het eerst in het huwelijksbootje. Ze hebben samen 3 kinderen: Henry (4), Johan (3) en Lou (8 maanden). 6jaar geleden werd het Victoria’s Secret-model voor het eerst moeder vandochtertje Leni. Formule 1-baas Flavio Briatore is de biologischevader, maar Heidi ging al met Seal toen ze nog zwanger was van Leni,dus voor Leni is Seal haar vader.