×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Heidi Klum deelt eerste trouwfoto

Heidi Klum deelt eerste trouwfoto
5.08.2019 -

Het Duitse topmodel Heidi Klum heeft haar volgers op Instagram getrakteerd op een foto van haar bruiloft. Op het kiekje dat ze maandag deelde, is te zien hoe ze haar kersverse echtgenoot Tom Kaulitz een dikke kus geeft. ’We hebben het gedaan! Mr. & Mrs. Kaulitz’, schreef Heidi erbij.


Het 49-jarige model en de gitarist van de Duitse rockband Tokio Hotel vierden zaterdag hun huwelijk op een luxe jacht in het Italiaanse Capri. De twee zijn echter al sinds februari officieel getrouwd.

Voor Heidi is het haar derde huwelijk. Van 1997 tot en met 2002 was ze samen met stylist Ric Pipino. In 2004 gaf ze het jawoord aan Seal, maar ook die relatie hield geen stand. De twee, die samen vier kinderen hebben, gingen in 2012 uit elkaar.