×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Heidi Klum bevestigt breuk met Vito

25.09.2017 -

Model Heidi Klum en haar vriend, kunstcurator Vito Schnabel, hebben na 3,5 jaar een punt achter hun relatie gezet.


Aan People bevestigt Klum (44) dat zij en Schnabel uit elkaar zijn en dat ze 'de tijd heeft genomen om de relatie te pauzeren en om na te denken'.

Anderhalve week geleden meldden bronnen al aan het tijdschrift dat het stel 'even afstand van elkaar' zou nemen. 'De afgelopen tijd was het moeilijk. Ze wonen elk aan een andere kustlijn en het nieuwe schooljaar begint. Heidi wil zich concentreren op haar kinderen', vertelde een bron toen. 

Schnabel (31) werd in juni zoenend gezien met een andere vrouw, maar dat had volgens de bron geen invloed op de relatieperikelen.

Het stel begon hun relatie in 2014, twee jaar nadat Klum scheidde van haar echtgenoot, de zanger Seal. Ze heeft met hem drie kinderen: Henry (12), Johan (10) en Lou (7). Uit een eerder huwelijk heeft zij nog een 13-jarige dochter.