×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Heftige onthullingen bij rechtszaak Gordon

9.04.2018 -

Heftige onthullingen tijdens de rechtszaak tussen Gordon en zijn 'ex'-vriend Kevin vandaag. De entertainer is zelf aanwezig.


Kevin’s advocaat, Vincent van der Velde, stelt dat Gordon Kevin met een mes bedreigde en een klap gaf. Dat gebeurde toen de entertainer hevig onder invloed en overmand door emoties raakte nadat hij achter het bedrog van Kevin kwam. Daarnaast valt hij Kevin nog steeds telefonisch lastig en stalkt hij hem midden in de nacht anoniem. Dat meldt Shownieuws op basis van hun rechtbankverslaggever.

Gordon barstte daarop volgens getuigen in huilen uit in rechtbank. 'Er was zeker sprake van een liefdesrelatie en seksuele relatie tussen Gordon en Kevin. Als je een relatie met een van de meest bekende personen aangaat, weet je ook dat je dan ooit zelf in de publiciteit komt. Kevin ging zelf op foto’s staan tijdens onder andere de vakantie in Kaapstad, dus dat is geen inbreuk op zijn privacy', aldus Gordon's advocaat Jaap Versteeg

Gordon’s raadsman gaat ook in op de vermeende stalking en Kevin’s 'dubbelleven': 'Gordon belde pas veel nadat hij achter het bedrog van Kevin kwam. Gordon beschuldigen van stalking, is de wereld op zijn kop'. Het dubbelleven van Kevin zou bestaan uit veel relaties met vrouwen, het laten zien van een seksueel getint filmpje met Gordon aan derden, fraude op werk en de abortus van een andere vrouw tijdens de relatie met Gordon.

Gordon heeft Kevin onder invloed van drank bedreigd met een mes bij hem thuis toen hij erachter kwam dat Kevin hem systematisch bedrogen had. Vele hevige emoties kwamen los, aldus Gordon’s advocaat, die de bedreiging wel erkent. Er was volgens Versteeg geen sprake van een gevaarlijke situatie. De dag na het vooral heeft Gordon volgens zijn raadsman per Whatsapp zijn excuses aangeboden. Hij spreekt van 'krokodillentranen' bij Kevin, die 'ook mans genoeg was om de relatie aan te gaan'.