×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Heftige nieuwe foto Fernando Ricksen in ziekenhuisbed

3.02.2017 -

Social media-gebruikers zijn ongelooflijk geschrokken van een nieuwe foto van Fernando Ricksen. De ex-profvoetballer ligt daarop in een ziekenhuisbed. Er kwamen geruchten de wereld in dat hij nog maar een paar dagen te leven zou hebben. Hij zou er behoorlijk slecht aan toe zijn door zijn ziekte ALS. Victor Morgan, een vriend van Fernando heeft de foto juist nog een keer gedeeld om dit te ontkrachten.


Hij heeft namelijk een 'routine-operatie' gehad en probeert zo snel mogelijk te herstellen. Volgens Victor wil Fernando weer fit zijn voor een wedstrijd van de Rangers Legends tegen Engeland op 25 maart. 

The Sun meldt nu dat het naar omstandigheden goed gaat met Fernando. De voormalig voetballer speelde van 1993 tot 2011 op professioneel niveau voor Fortuna Sittard, AZ, Glasgow Rangers, Zenit Sint-Petersburg en Fortuna Sittard. Hij lijdt nu ruim drie jaar aan ALS.