×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Heftige dag voor Ariana Grande

22.05.2018 -

Ariana Grande gaat een moeilijke dag tegemoet. Het is vandaag precies een jaar geleden dat 22 bezoekers van haar concert in Manchester omkwamen bij een terroristische aanslag. 'Ik denk aan jullie, vandaag en elke dag', twitterde de Amerikaanse zangeres vanmorgen.


'Ik hou met heel mijn hart van jullie en stuur jullie licht en warmte op deze uitdagende dag', is Ariana's boodschap, die vergezeld ging van de werkbij, het symbool van Manchester.

De zangeres liet zich onlangs in een interview voor het eerst uit over de tragedie, waarbij ook honderden fans gewond raakten. 'Er zijn zoveel mensen die een enorm verlies en pijn hebben geleden', zei ze in een interview met Time. 'De verwerking zal eeuwig duren'.

Na de aanslag bleef het op muzikaal vlak lange tijd stil rond Ariana. Vorige maand bracht ze de single No Tears Left To Cry uit, waarin ze verwijst naar de tragedie.