Placeholder

Heeft Oprah een ‘geheime zoon’?

Calvin Mitchell (35) beweert de geheime zoon van Oprah Winfrey te zijn. Na Oprah's opnames voor de The Late Night Show werd ze belaagd door haar 'verloren zoon'.

Calvin Mitchell (35) beweert de geheime zoon van Oprah Winfrey te zijn. Nadat Oprah de opnames van de The Late Night Show verliet, werd ze tijdens een handtekeningensessie belaagd door Calvin met vragen waarom zij hem in de steek heeft gelaten. Zo meldt Daily Mail. De man leek wel een bekende te zijn van de talkshowkoningin. Oprah plaatste haar hand op de borst van Calvin, zoals ze vaker bij fans doet, en hij mocht zijn contactgegevens achterlaten bij haar assistenten. Daarnaast bood hij zijn excuses aan, omdat hij naar de bladen was gestapt om zijn verhaal te doen. Het zou volgens hem de enige manier zijn geweest om met haar in contact te komen. Calvin vroeg of Oprah tijd had om te praten. Waarop Oprah's reactie luidde: 'Schat, ik ben onderweg naar de Verenigde Naties dus ik kan nu niet met je praten. Calvin, zorg goed voor jezelf.'

The National Enquirer regelde dat Mitchel na haar tv-opnames in de buurt kon komen van Oprah. Hij beweerde dat hij het contact wilde herstellen na elkaar twintig jaar niet gesproken te hebben.

Oprah zou in 1992 Mitchells moeder gevraagd hebben of ze de toen 11-jarige Calvin mocht adopteren. De twee werkten destijds samen voor de film There Are No Children Here. Oprah zou hem cadeautjes hebben gestuurd met kaartjes waarop stond 'Aan mijn zoon Calvin, ik houd van je'. Ook zou ze betaald hebben voor zijn privéschool, waar hij op 17-jarige leeftijd vanaf werd getrapt. Mitchell beweert dat Oprah hem naar aanleiding van dat incident in de steek heeft gelaten. Als gevolg zou hij in een depressie zijn geraakt en zelfs suïcidaal te zijn geweest.