Heeft Obama affaire met Beyoncé?

Een Franse paparazzo beweert dat de Amerikaanse president Barack Obama de lakens heeft gedeeld met zangeres Beyoncé. Volgens fotograaf Pascal Rostaing pakt The Washington Post dinsdag uit met het verhaal.

"Er staat echt iets groots te gebeuren in de Verenigde Staten", zei Rostaing op de Franse radiozender Europe 1. "The Washington Post, toch bepaald geen roddelkrant, komt morgen met de scoop. Ik weet zeker dat de hele wereld erover zal praten. Ook de president van een wereldmacht kan voor een andere vrouw vallen, kijk maar naar de schandalen rond Monica Lewinsky en Marilyn Monroe."

Het is niet duidelijk hoe betrouwbaar de berichtgeving is. De Franse krant Le Figaro merkt op dat de paparazzo diverse grote scoops op zijn naam heeft staan. Hoewel Rostaing het niet altijd bij het rechte eind heeft, zou er doorgaans wel een kern van waarheid in zijn verhalen zitten.

Barack Obama en Beyoncé Knowles zijn allebei getrouwd. De 52-jarige politicus stapte in 1992 in het huwelijksbootje met Michelle, de huidige first lady van de Verenigde Staten. Beyoncé (32) gaf in 2008 haar jawoord aan rapper en producer Jay-Z.