Heeft Beatrix toch een halfbroer?

Bijna vijf jaar na de dood van prins Bernhard gaan oude geruchten ineens een nieuw leven leiden en lijkt koningin Beatrix tóch een halfbroer te hebben. De voormalige Britse minister Jonathan Aitken zou in de oorlogsjaren zijn geboren uit de affaire die zijn moeder had met prins Bernhard. Hij ontkent, maar zijn eigen dochter denkt dat het wel waar is....

De levensloop vertoont beangstigend veel overeenkomsten. De lach ishetzelfde. En volgens insiders komen ook de karaktertrekken van prinsBernhard en Jonathan Aitken overeen. Ook de Engelse pers duikt metsteeds meer interesse op het gerucht dat de vroegere minister JonathanAitken een zoon is van prins Bernhard. In een artikel in de Daily Mailen meer recent een groot verhaal in het Britse tijdschrift Hello wordtopenlijk geschreven over de mogelijkheid dat koningin Beatrix eenhalfbroer heeft in Londen en dat hij niemand minder is dan JonathanAitken.

Feit is dat Jonathans moeder jarenlang een van de vriendinnen van deprins is geweest. In oorlogstijd, toen de prins in Londen woonde,brachten ze vele avonden samen door. Maar resulteerden die avonden ookin de geboorte van Jonathan, op 30 augustus 1942? Alleen een DNA-testlijkt nog definitief een einde te kunnen maken aan het gerucht datprins Bernhard naast twee buitenechtelijke dochters ook daadwerkelijkeen zoon heeft gehad. 

Lees het hele artikel met het commentaar van zijn dochter in de Weekend van deze week!