×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Heather Locklear weer gearresteerd

25.06.2018 -

Heather Locklear is wederom in de boeien geslagen. De gevallen actrice vloog zondag een politieagent en een ambulancebroeder aan.


De hulpdiensten werden zondagavond laat ingeschakeld door een familielid van Locklear, die onder invloed zou zijn geweest. Toen de agent arriveerde en hij probeerde Locklear van haar familieleden te scheiden, deelde de actrice een klap uit. Ook een ambulance werd opgeroepen. Een van de broeders kreeg een trap toen hij probeerde Locklear op een brancard te krijgen.

Locklear werd voor onderzoek naar een ziekenhuis gebracht en kon vervolgens meteen door naar het politiebureau. Volgens TMZ zit ze nog vast, haar borgsom bedraagt 20.000 dollar.

De Melrose Place-actrice werd vorige week nog gedwongen opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis omdat ze labiel zou zijn en dreigde zichzelf wat aan te doen. Eind februari werd ze ook al gearresteerd vanwege de mishandeling van een agent.