×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Heather Locklear neemt overdosis

26.06.2018 -

Nadat ze afgelopen maandag opnieuw werd gearresteerd, wegens het aanvallen van een politieagent en ambulancebroeder, is Heather Locklear nu met spoed naar het ziekenhuis gebracht.


De actrice zou een overdosis genomen hebben, vlak nadat ze op borgtocht vrij kwam uit de gevangenis, meldt TMZ. Nadat er een verontrustend telefoontje binnenkwam bij 911, spoedde een ambulance zich naar Heather's huis, waar ze in dermate slechte toestand werd aangetroffen dat er direct besloten werd haar mee te nemen. Volgens de laatste berichten zou de Melrose Place-actrice nu weer stabiel zijn en krijgt ze de behandeling die ze op dit moment nodig heeft.

Het gaat al een poosje vrij slecht met Heather. Zondagavond laat werd de politie ingeschakeld door een familielid van Locklear, die onder invloed zou zijn geweest. Toen de agent arriveerde en probeerde Locklear van haar familieleden te scheiden, deelde de actrice een klap uit. Ook een ambulance werd opgeroepen. Een van de broeders kreeg een trap toen hij probeerde Locklear op een brancard te krijgen.

De week daarvoor werd Heather nog gedwongen opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis omdat ze labiel zou zijn en dreigde zichzelf wat aan te doen. Eind februari werd ze ook al gearresteerd vanwege de mishandeling van een agent.