Hayden Panettiere terug na postnatale depressie

Hayden Panettiere is terug in de spotlights. De Nashville-actrice verscheen zondagavond op de rode loper van de Critics' Choice Awards in Los Angeles en verscheen tijdens de ceremonie ook op het podium. Het was haar eerste Amerikaanse tv-optreden sinds ze afgelopen najaar professionele hulp zocht in een kliniek om van haar postnatale depressie af te komen.

De 26-jarige actrice onthulde dat ze verrast was door de vele positieve reacties die ze kreeg sinds de opname in de kliniek. ''Ik kreeg een enorme hoeveelheid steunbetuigingen. Dat verraste me erg, want ik heb altijd gedacht dat mensen in de entertainmentindustrie altijd met een oordeel klaar staan'', vertelde ze Entertainment Tonight.

"Ik keek bewust niet naar sociale media. Maar toen ik keek waren mensen juist heel positief. Ik ben trots om een boegbeeld te zijn. Ik ben een vrouw waardoor mensen zich beseffen dat ze niet alleen zijn en ook niet zwak als ze hulp zoeken."

De actrice ging onlangs weer aan de slag op de set van de serie Nashville, waarin ze toevallig ook een vrouw speelt die aan postnatale depressie lijdt. Haar terugkeer op de set omschrijft ze als moeizaam en emotioneel. ''De eerste scène die ik draaide was met mensen die ik al een tijdje niet had gezien. Dat voelde goed. Maar ik raakte de draad kwijt, het lukte me niet. Dus dat veroorzaakte enige vertraging. Maar we hebben de scène tot een goed einde gebracht."

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen