×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Harry Styles breekt met Camille Rowe’

31.07.2018 -

Harry Styles en Camille Rowe zouden een einde aan hun relatie hebben gemaakt. De 24-jarige voormalige One Direction-zanger zou het 28-jarige Victoria's Secret-model hebben gedumpt kort nadat hij zijn wereldtournee had afgerond.


Harry en Camille hadden ruim een jaar een relatie. Vorig jaar augustus werden de twee voor het eerst samen gezien. Harry zou Camille in december aan zijn familie hebben voorgesteld. In maart werd het model samen met haar moeder bij een show van Harry gezien. Volgens The Sun is er nu een einde gekomen aan hun relatie. 

Eerder had Harry relaties met onder anderen Sara Sampaio en Nadine Leopold, die eveneens voor Victoria's Secret op de catwalk liepen.