Placeholder

Harry Slinger opgepakt

Terwijl Harry Slinger nietsvermoedend een filmpje aan het maken was, stond ineens de politie langs de kade in Amsterdam. ’Je bent in overtreding en bij deze aangehouden,’ kreeg de Westzaanse zanger te horen.

Tijdens een promo-opname voor de rederij van Harry’s Slingertocht stonden er ineens een paar agenten voor de neus van Harry. ’Ik riep nog naar ze: "Mijn Slingertocht is alleen de 2e en 4e zondag in de maand en zondag is al uitverkocht," vertelt Harry. ’We moesten met de Harry SlingerSloep naar de steiger komen. Zag ik tot mijn schrik dat de agenten zelfs kogelvrije vesten droegen. Agenten voor het serieuze werk dus. Ze wilden weten of ik een Drone aan boord had en wat ik van plan was. Ik zeg: "Ja, we zijn een promofilmpje aan het draaien." Toen sprak hij de woorden: "Dan ben je in overtreding en bij deze graag even legitimatie. De luchtvaartpolitie zal zo arriveren en de zaak overnemen.’
Gelukkig liep het met een sisser af. Er was vergeten vergunning aan te vragen voor het filmen op de Amstel met een drone.