×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Harry en Meghan officieel man en vrouw

Harry en Meghan officieel man en vrouw
19.05.2018 -

De Britse prins Harry en Meghan Markle zijn officieel man en vrouw. De aartsbisschop van Canterbury, Justin Welby, heeft zaterdag in de St. George's Chapel van Windsor Castle het huwelijk gesloten tussen de twee.


De aartsbisschop verklaarde Harry en Meghan tot man en vrouw nadat de twee hun huwelijksgeloften hadden uitgesproken en de ringen waren uitgedeeld. Eerder tijdens de ceremonie gaven Harry en Meghan elkaar al het jawoord ten overstaan van de aartsbisschop en ruim zeshonderd aanwezigen.

Eindelijk hebben we het antwoord op een van de best bewaarde geheimen van de afgelopen maanden. Wie heeft de eer de trouwjurk van Meghan Markle te ontwerpen? Het uitsluitsel volgde zaterdag, toen we een eerste glimp opvingen van de stralende bruid. De Amerikaanse koos voor de Britse ontwerpster Clare Waight Keller van het Franse modehuis Givenchy.

Meghan draagt een witte jurk met blote hals, een sluier met tiara en draagt haar haar opgestoken. Het diamanten diadeem komt uit de nalatenschap van koningin Mary.

Meghan maakte een ‘top secret’ van haar bruidsjurk, die zo’n 115.000 euro zou hebben gekost. De passessies op Kensington Palace vonden de afgelopen maanden in het diepste geheim plaats. Naar verluidt zag ook prins Harry pas zaterdag welke japon zijn verloofde gekozen had.