×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Harry en Meghan komen aan in Windsor

17.05.2018 -

Prins Harry en Meghan Markle zijn aangekomen op Windsor Castle. Onder politiebegeleiding arriveerde het aanstaande bruidspaar op de huwelijkslocatie om de gehele ceremonie door te nemen.


Bij Meghan kon er een klein glimlachje van af toen de auto waarin het stel zat aan kwam rijden, zo zagen journalisten die voor de poorten van het kasteel stonden te posten. De prins zag er een stuk ernstiger uit. Behalve Harry en Meghan worden ook Harry's broer prins William en diens echtgenote Catherine vanmiddag in Windsor verwacht voor de repetitie.

Het was de eerste keer dat Meghan in het openbaar werd gezien sinds de soap rond haar vader Thomas. De hele week was het onduidelijk of hij bij het huwelijk kon zijn. Vandaag gaf Meghan zelf het definitieve antwoord in een verklaring van Kensington Palace: vanwege gezondheidsproblemen is hij er niet bij.

Wie Meghan nu naar het altaar brengt, is nog niet bekend. Britse media verwachten dat Kensington Palace daarover nog een nieuw bericht zal uitsturen.