×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Harrie Jekkers terug in het theater

21.03.2015 -

Jekkers en Jeroen, de rentree van cabaretier Harrie Jekkers na veertien jaar afwezigheid in de theaters, gaat volgend seizoen de grote zalen aandoen.


De voorstelling, die Jekkers samen met zijn goede vriend Jeroen van Merwijk speelt, was de afgelopen maanden alleen als try-out in kleine steden te zien. Het tweetal wilde eerst afwachten hoe de voorstelling zou worden. Tussen oktober 2015 en mei 2016 spelen de cabaretiers zo'n tachtig voorstelling in grote theaters in de grote steden.

De speellijst wordt binnenkort bekendgemaakt, heeft hun agent zaterdag bekendgemaakt. In de voorstelling Jekkers en Jeroen blikken de twee mannen terug op hun ontmoeting veertig jaar terug en vertelt Jekkers wat hij de afgelopen veertien jaar tijdens zijn afwezigheid heeft gedaan.

Van Merwijk (59) speelde het afgelopen seizoen zijn solo-afscheidstournee. Jekkers (63) brak in de jaren tachtig door als zanger van Het Klein Orkest en maakte daarna zes cabaretprogramma's waarmee hij uitverkochte zalen trok.