×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hardwell sluit 3FM-dj’s op in Glazen Huis

12.12.2016 -

Dj Hardwell sluit in zijn thuisstad Breda op zondag 18 december Domien Verschuuren en Frank van der Lende op in het Glazen Huis. Dat maakte de wereldster maandag bekend. Met het omdraaien van de sleutel geeft Hardwell het startsein voor de jaarlijkse goededoelenactie Serious Request van 3FM.


Verschuuren en Van der Lende verblijven tot kerstavond in de doorzichtige mobiele studio op de Grote Markt in Breda en maken daar non-stop radio op een lege maag. De dj's halen met de actie dit jaar geld op voor het bestrijden van longontsteking bij kinderen.

Hardwell (28) verheugt zich op zijn rol bij het opsluiten van de dj's. 'Ik ben heel blij dat ik in mijn Breda op deze manier mijn steentje aan 3FM Serious Request kan bijdragen. Het evenement leeft ontzettend in de stad, ik hoor het echt van alle kanten.'

Vorig jaar stond het Glazen Huis in Heerlen en zamelde de radiozender bijna 8,5 miljoen euro in voor de toekomst van jongeren in conflictgebieden.