×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Hans Vermeulen wilde weer optreden in Nederland’

10.11.2017 -

De donderdag overleden zanger Hans Vermeulen had plannen om in december weer in Nederland op te treden. Dat vertelde collega Rudy van den Berg, alias Rudy Bennett, vrijdag in een interview op Omroep West.


Bennett speelde regelmatig met Vermeulen samen. 'Hij was van plan in december naar Nederland te komen, en we hadden het er serieus met hem over gehad om dan met onze show mee te doen. Dat deden we vaker, en dat beviel altijd erg goed'. De Haagse zanger prees Vermeulen als een 'een goeie, relaxte jongen en een grootheid in de muziekwereld'.

Vermeulen overleed op 70-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hartstilstand in Thailand, waar hij al jaren woonde.

Met zijn band Sandy Coast had Vermeulen al in de jaren zestig en zeventig hits als I See Your Face Again, Capital Punishment en True Love That's A Wonder. Daarna richtte hij Rainbow Train met bandleden als Jan Rietman, Dianne Marchal en Anita Meyer. Hij schreef en zong mee op Meyers eerste nummer 1-hit The Alternative Way.