×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hans van der Togt ziet Irene of Lucille als opvolger

3.06.2016 -

Hans van der Togt vindt Irene Moors en Lucille Werner goede kandidaten voor de presentatie van Rad van Fortuin. Zelf zal hij de klus niet meer op zich nemen.


"Nee joh, hou eens op, ik word 70, ik moet er niet aan denken!’’ stelt Hans bij  100% NL. Hij heeft wel een favoriet voor de presentatie van de show, waarvan SBS6 achter de schermen aan een comeback werkt.

"Ik zou Beau van Erven Dorens zo graag zien als presentator. Maar dat kan niet, want die zit nu bij RTL. Maar ik denk dat Irene Moors en Lucille Werner, die tot nu toe bij SBS nog niet echt aan de bak zijn gekomen, dat heel goed zouden kunnen. Ik vind het in elk geval heel erg leuk dat het weer terugkomt en ik ga kijken!’’