×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hans van der Togt keert terug naar Amsterdam

Hans van der Togt keert terug naar Amsterdam
10.10.2018 -

Hans van der Togt is definitief teruggekeerd naar Amsterdam, waar hij nog altijd zijn eigen woonboot heeft in het centrum van de stad.


De voormalige Rad Van Fortuin-presentator heeft zijn huisje in Friesland, dat hij vijf jaar geleden kocht, van de hand gedaan. In juli benadrukte Hans nog dat hij het prima naar zijn zin had in het Friese plaatsje Achlum. Toch laat hij nu aan vrienden weten dat hij zijn stekkie op het platteland verkocht heeft om de finitief terug te keren naar Amsterdam. Het zou Hans, die zijn leven lang in het centrum van onze hoofdstad woonde, toch te stil zijn geweest in Friesland. 

Nu woont hij weer alle dagen op zijn woonboot in de hoofdstad. De oud-presentator wordt dan ook vaak gezien op zijn vaste terrasje in de stad. Er is wel één groot verschil met vroeger: hij drinkt geen alcohol meer. ’Daar ben ik helemaal mee gestopt. Ik sta al maanden droog en dat bevalt mij prima’, aldus Hans. 

Lees het hele verhaal in Weekend. Editie 41 ligt nu in de winkel.