×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hans van der Togt draait aan Q-rad van fortuin

3.03.2014 -

Q-music heeft Hans van der Togt bereid gevonden volgende week de Top 500 van de 90s te openen. Hans is immers een icoon uit de jaren 90, redeneert de radiozender. De voormalige presentator zal maandag 10 maart een eerste draai aan het zogenoemde Q-rad van fortuin geven.


Vijf dagen lang zullen diverse bekende artiesten in de ochtendshow van Mattie & Wietze covers doen van bekende hits uit de jaren 90, te beginnen met Waylon. Ook Krystl, Jacqueline Govaert, Nielson en Chef'Special komen langs in de radiostudio.

De kleurrijke lijst met muziek van ongetwijfeld de Spice Girls, Nirvana en Take That is vanaf maandag 10 maart te horen tussen 9.00 en 18.00 uur op Q-music. De lijst wordt zoals elk jaar samengesteld door de luisteraars.