×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hans Teeuwen weer het theater in

Hans Teeuwen weer het theater in
19.01.2016 -

Hans Teeuwen keert terug naar het theater. Hij staat komend seizoen voor het eerst in vijf jaar op het podium met een nieuwe cabaretvoorstelling: Echte Rancune. In april en mei doet Teeuwen een paar try-outs; na de zomer volgt een uitgebreide tournee.


Dat heeft zijn woordvoerder dinsdag bekendgemaakt. Het is de zevende solo-cabaretvoorstelling van Teeuwen. De laatste was Spiksplinter in 2011, waar 60.000 mensen naar kwamen kijken. Echte rancune wordt volgens Teeuwen “een bonte avond boordevol karaktermoord op belangrijke mensen en/of instituties. Ook voor wijven.” Verder zegt Teeuwen “zich kwetsbaar te gaan opstellen en eerlijk te praten over mijn eigen zwakheden, zoals narcisme en een hardnekkige softdrugsverslaving”.

De kaartverkoop voor de try-outs gaat op woensdag van start. Een aankondiging van de tournee volgt in februari. De cabaretier maakte afgelopen seizoen wel een tournee met zijn band The Painkillers en bracht een Nederlandstalig album uit, Popstukken.

Teeuwen is de tweede grote cabaretier in korte tijd die aankondigt na jaren weer een comeback op het podium te maken. Ook Theo Maassen is binnenkort voor het eerst in vier jaar weer met een nieuwe reguliere voorstelling te zien.