Hans Klok wil geen relatie met Gerard Joling

Hans Klok is goed bevriend met Gerard Joling maar meer dan dat zal het niet worden. "Ik vind Gerard echt een hele knappe man. Maar we zijn gewoon goede vrienden."

Dat zegt de illusionist in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op 100%NL. "We kennen elkaar al ons hele leven, de families zijn zelfs bijna verweven met elkaar."

Hans en Gerard worden desondanks regelmatig aan elkaar gekoppeld. Zelf moeten ze daar wel om lachen. "We voeden het inderdaad vaak ook wel voor de grap. Als wij samen naar de kermis in Schagen gaan weten we al: daar wordt morgen over geschreven. We liggen er niet wakker van."

De illusionist vindt het dan ook geen probleem dat er regelmatig over zijn liefdesleven wordt geschreven. "Ik heb daar eigenlijk helemaal geen moeite mee of last van", zegt hij. "Mijn broer zegt altijd: geen betere pers dan over je liefdesleven want dan heb je sowieso een bericht dat het aan is, eentje dat het moeilijk gaat en ook weer een artikel als het uit is. Ik heb de pers ook gewoon nodig, daar moet je dan ook eerlijk over zijn. Ze schrijven uiteindelijk ook weer iets over je show."