Hans Klok vreest voor huwelijk Pamela

Hans Klok is verbaasd over het huwelijk van Pamela Anderson en Rick Salomon. De voormalige Baywatch-actrice (46) en de 45-jarige filmproducent gaven elkaar afgelopen weekeinde voor de tweede keer het jawoord. "Pamela en Rick, dat is gewoon geen goede match."

Klok en Anderson werkten in 2007, het jaar dat Pamela en Rick de eerste keer trouwden, samen tijdens de show van de illusionist in Las Vegas. Sindsdien onderhielden ze sporadisch contact. Klok heeft geen goed woord over voor Salomon. "Rick is een nietsnut."

"Nu moet ik ook zeggen dat ik Rick vooral uit zijn slechte tijd ken", geeft Hans toe. "Hij is een rijkeluiszoontje. Zijn vader is een grote filmmagnaat in Hollywood. Rick heeft nooit hoeven werken; echt alles kwam hem aanwaaien. Een groot verwend kind was het."

"Hij heeft een verleden vol drugs en alcohol. Echt een probleemgeval. Dat weet Pamela ook. Nu hoorde ik wel dat hij is afgekickt, maar ja. Het blijft een nietsnut." Klok vreest dan ook dat het wederom, Pamela vroeg in 2007 na twee maanden alweer de scheiding aan, mis gaat. "Ik heb er een hard hoofd in, maar wens haar al het geluk van de wereld. Het is een topvrouw en ik hoop echt dat hij dit keer goed voor haar zal zijn."