×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Handblessure Blake Lively erger dan gedacht

30.01.2018 -

De opnamen van The Rhythm Section, de nieuwe film van Blake Lively, zijn voor onbepaalde tijd stilgelegd. De actrice heeft een handblessure opgelopen tijdens de opnamen en het herstel vergt meer tijd dan was gedacht, meldt MailOnline.


De opnamen in Dublin werden vorige maand gestaakt nadat Blake haar hand blesseerde tijdens het filmen van een stuntscene. Ze zou een vinger hebben gebroken en de genezing verloopt niet helemaal zoals het zou moeten. Er wordt zelfs gesuggereerd dat Blake moet stoppen met het project. Haar herstel zou wel eens vijf maanden kunnen duren en het is maar de vraag of de producenten zo lang kunnen wachten. De dertigjarige actrice onderging naar verluidt begin december een operatie aan haar hand en heeft nu een tweede operatie nodig.

The Rhythm Section, gebaseerd op het eerste boek in een reeks van schrijver Mark Burnell, staat gepland voor release in 2019.