×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Halfzus Meghan Markle klapt uit de school

28.11.2017 -

Samantha Grant Markle, de halfzus van Meghan Markle, heeft een exclusief interview gegeven aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. Hierin reageert ze op de verloving van prins Harry en haar jongere halfzusje, met wie ze al een tijd geen contact meer heeft.


'Ik ben hartstikke blij voor haar. Het was wel grappig, mijn vriend liet het me zien terwijl ik met mijn vader aan de telefoon zat, dus toen vertelde ik het hem ook meteen. We wisten niet dat het zo snel zou gebeuren, dus dit was leuk wakker worden', zo vertelt ze in het interview.

Meghan zei in haar eerste interview met de BBC dat Harry haar moeder al meerdere malen heeft ontmoet, maar haar vader nog niet. Volgens Samantha wil hun vader de verloofde van Harry naar het altaar brengen en weggeven aan de Britse prins: 'Maar hij is een stille man en praat liever niet nu, dat doet hij als hij daaraan toe is', zegt ze daarover.

De relatie tussen de halfzussen is bekoeld nadat Samantha Meghan ervan betichtte zich omhoog te werken en dat Hollywood haar veranderd heeft. Ze noemde haar zusje 'Princess Pushy'. Grant, die haar meisjesnaam Markle nu ook weer draagt, is bezig met het schrijven van een boek: 'Het dagboek van de zus van Princess Pushy': 'Iedereen gaat er maar vanuit dat het heel negatief wordt, maar het wordt een belangrijk en historisch verhaal', aldus Samantha.

Samantha zegt tot slot dat veel eerdere uitspraken van haar in de media 'in de verkeerde context zijn geplaatst en dat Meghan die helaas gelooft'.