×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Halfbroer Meghan Markle gearresteerd

15.01.2017 -

Thomas jr., de halfbroer van prins Harry’s vriendin Meghan Markle is gearresteerd. Hij zou zijn vriendin bedreigd hebben met een met een pistool.


De 50-jarige Thomas zou dronken zijn geweest en ruzie hebben gekregen met zijn vriendin Darlene. Daarbij heeft hij een pistool tegen haar hoofd hebben gezet. Hij werd thuis door de politie gearresteerd.

De halbroer van Meghan Markle is inmiddels weer vrij nadat zijn ex-vrouw Tracy de borg van 1500 dollar had betaald. Thomas staat een rechtszaak te wachten. Hij zal worden aangeklaagd voor bedreiging, het richten van een pistool op iemand en het onwettig gebruik van een pistool, meldt The Daily Mail. Thomas zou al jaren een drankprobleem hebben.