×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hailey Baldwin heet nu Hailey Bieber

Hailey Baldwin heet nu Hailey Bieber
17.11.2018 -

Hailey Baldwin draagt voortaan de achternaam van haar echtgenoot Justin Bieber. Ze heeft haar naam op sociale media laten veranderen in @HaileyBieber. Het model heeft 15,4 miljoen volgers op Instagram.


Justin Bieber en Hailey Baldwin zijn in september getrouwd in het gemeentehuis van New York tijdens een geheime ceremonie. Het stel liet daarna weinig los over hun relatiestatus. Op Twitter ontkende Hailey zelfs dat ze getrouwd was. Deze tweet heeft ze inmiddels verwijderd. Justin Bieber steekt zijn huwelijk ook niet langer onder stoelen of banken. "Mijn vrouw is geweldig", schrijft hij bij een foto met Hailey.

Eerder meldde TMZ dat het model haar nieuwe naam Hailey Bieber had laten registreren als merk, zodat ze hier het alleenrecht op heeft bij het produceren van merchandise zoals een kledinglijn. Donderdag werd ze al gefotografeerd met een spijkerjack met de naam Bieber op haar rug.