×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hailey Baldwin denkt nog niet aan kinderen

Hailey Baldwin denkt nog niet aan kinderen
30.11.2018 -

Het zal nog even duren voor Justin Bieber en Hailey Baldwin luiers inslaan. Het echtpaar wil uiteindelijk wel kinderen, maar voorlopig nog niet. Dat vertelt Hailey in een interview met Vogue Arabia.


'Ik hou van kinderen en ik kan niet wachten tot ik ze zelf krijg. Dat ligt nu ook meer in de lijn der verwachting, maar het zal zeker nog even duren', aldus het model. Als dochter van Stephen Baldwin weet Hailey hoe het voor haar kinderen zal zijn om een bekende vader te hebben. Toch heeft ze zelf in haar jeugd niet veel meegekregen van het sterrendom van haar pa, zo vertelt ze in het interview.

'Mijn ouders hebben mijn zus en mij zo ver van Hollywood opgevoed, dat je bij ons thuis niets terugzag van de showbusiness', herinnert ze zich. 'Ik heb een normale jeugd gehad. Ik kwam pas meer in de spotlight te staan toen ik 19 was.'

Justin (24) vroeg Hailey (22) in juli ten huwelijk op de Bahama's. In september staken de geruchten de kop op dat de twee in het geheim waren getrouwd. Op de Amerikaanse feestdag Thanksgiving eerder deze maand bevestigde Justin hun huwelijk. 'Mijn eerste Thanksgiving als getrouwde man', schreef hij bij een foto.