×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Gwyneth Paltrow trouwt dit weekend’

28.09.2018 -

Gwyneth Paltrow treedt dit weekend in het huwelijk met tv-producent Brad Falchuk. De bruiloft zal plaatsvinden in The Hamptons, niet ver van New York.


Volgens New York Posthebben de actrice en haar verloofde gekozen voor een intieme ceremonie met vijftig aanwezigen. Eerder gaf Brads compagnon Ryan Murhpy al een groot verlovingsfeest voor de twee in Los Angeles, waar zo'n 400 man aanwezig was.

Gwyneth en Brad leerden elkaar in 2010 kennen op de set van zijn serie Glee. Vijf jaar later kregen ze iets met elkaar. Voor beide is dit een tweede huwelijk. Brad was al eens getrouwd met een medeproducente en heeft twee kinderen uit dat huwelijk. Gwyneth trad in 2003 in het huwelijk met Coldplay-zanger Chris Martin. Het stel heeft ook twee kinderen: dochter Apple en zoon Moses. In 2014 maakten Chris en Gwyneth wereldkundig dat ze ervoor kozen 'bewust te ontkoppelen'. Twee jaar later was hun scheiding officieel.