Gwyneth Paltrow praat over schaamhaar

Gwyneth Paltrow voelt zich niet te beroerd om intieme informatie te delen. De actrice heeft in de talkshow van Ellen DeGeneres verteld over een schaamhaar-incident.

Paltrow wist de ogen van de hele wereld op zich gericht toen ze in april in een weinig verhullende jurk bij de première van de film Iron Man 3 verscheen. Toen onthulde de 40-jarige blondine al in de show van DeGeneres dat ze geen ondergoed droeg op die bewuste avond op de rode loper. Dinsdag verleidde de presentatrice Paltrow tot nog een gewaagde uitspraak, over haar schaamhaar.

Ellen DeGeneres kon het onderwerp van de doorschijnende jurk kennelijk nog niet loslaten. Op de bank in The Ellen DeGeneres Show vertelde Paltrow dinsdag dat haar stylisten op het allerlaatste moment nog op zoek moesten naar een scheerapparaat om wat schaamhaar weg te werken.

In de bladen werd al druk gespeculeerd over de 'coupe' van de Iron Man-ster. 'Normaal lees ik de bladen niet, maar nu stond het kennelijk óveral. Ik kon er echt niet meer omheen toen mijn zwager zei: 'Ik hoop dat je er niet voor zorgt dat een enorme bos een nieuwe trend wordt'.' Volgens E! Online zei Ellen daarop: 'Laten we ervan uitgaan dat je dat niet doet.' De vrouw van Coldplay-zanger Chris Martin wilde dat bevestigen noch ontkennen. 'Gaan we het elke keer dat ik hier ben over mijn schaamhaar hebben?'